Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në

100% blerje e sigurtë

Ne ju garantojmë blerje 100% të sigurtë!

Porositë e dërguara vinë në pako të mbyllura nga kompania jonë. Ne po ashtu kemi marrë masat e nevojshme higjienike që produktet të dorëzohen te ju në mënyrë sa më të sigurtë. Porosisni online, nga rehatia e shtëpisë dhe ne ua sjellim produktet kudo në Kosovë!

  • Koha e arritjes së porosive: 3-5 ditë
  • Pagesa kryhet vetëm pasi ta pranoni produktin
  • Për produkte të caktuara, mund të paguani me këste - në derë t'shpisë
  • Transporti kudo brenda Kosovës

Për dërgesa, anulime të porosive, garanci, reklamacione dhe ankesa ju lutem na telefononi në: 038 660 308 ose na shkruani në kujdesikonsumatorit@studiomoderna-sa.com