Na vjen keq, por ju nuk keni asnjë produkt në shportën tuaj të blerjes.

Antarësohu në

Kontakti

Ndihma për porosi dhe përgjigje për të gjitha pyetjet tuaja:

Ju mund të na kontakoni çdo ditë pune (e hënë - e premte) nga ora 09:00 deri në 17:00.

  • Numri i telefonit: 038660308

Kujdesi Ndaj Konsumatorit:

  • kujdesikonsumatorit@studiomoderna-sa.com

Adresa:

Studio Moderna Kosovë sh.p.k / Rr. Ukshin Hoti, nr. 120, Objekti C3/Hyrja 3B, 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës